Stan Van Samang grote winnaar van de Story Awards

Stan Van Samang grote winnaar van de Story Awards

Het weekblad Story had in Hasselt een awardceremonie opgezet, waarbij tal van muzikale acts het avondprogramma opvulden. Onder anderen Lisa Del Bo, Natalia en Stan Van Samang namen de microfoon in handen. Die laatste twee mochten op het podium ook een award in ontvangst nemen. Natalia werd immers verkozen tot beste zangeres, en Stan Van Samang tot haar mannelijke evenknie. Hij werd ook uitgeroepen tot man van jaar. Hoogtepunt van de avond was een optreden van K3. Eén van de zangeressen, Karen Damen, werd zelfs verkozen tot vrouw van het jaar.

Het acteertalent dat als beste van 2015 werd geprezen, was dat van Nathalie Meskens bij de dames en Chris Van Tongelen bij de heren. 'Thuis' werd voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste tv-programma.

In een aantal nevencategorieën waren er onderscheidingen voor Jani Kazaltzis (meest glamoureuze BV), Maggie De Block (beste politicus), Ella Leyers (babe van het jaar) en Ian Thomas (hottie van het jaar). Tevens te onthouden: Jeroen Meus werd tv-kok van het jaar en Domenico was de beste nieuwkomer van het jaar. Kürt Rogiers werd tot slot door de lezers van Story uitgeroepen tot beste radiopresentator van het jaar.