Spotify maakt een lijst van de populairste nummers tijdens seks

Spotify maakt een lijst van de populairste nummers tijdens seks

In plaats van steden en hotels, zouden kinderen genoemd moeten worden naar de nummers waarop ze gecreërd zijn. Stel je het eens voor: in de klas zitten met een 'Move Bitch Get Out Da Way', 'Candy Shop' of 'Sweet Caroline'. De wereld zou een zo veel leukere plek zijn.

De streamingdienst Spotify was onlangs geïnteresseerd in de muziek die mensen tegenwoordig kiezen voor hun gekonkelfoes en gerampetamp. De tien meest gekozen nummers hebben ze in een playlist gegoten. Als het je daar niet mee lukt, dan ging het nooit gelukt zijn.

In de lijst staan een aantal opvallende keuzes. Zo zullen waarschijnlijk heel wat mensen hun wenkbrauwen fronsen als tijdens het gefrunnik en geflikflooi plots Chris Martin 'Magic' van Coldplay door de boxen horen kwelen. Ook 'Intro' van The xx is een aparte keuze. Niet om de kwaliteit van het nummer, maar omdat het maar 127 seconden duurt.

Bij wijze van vrijgevigheid heeft de Metro-redactie ook een zwoele, billenpitsende afspeellijst opgesteld, want wat is een vrijpartij zonder een versmachtende hijg en gelukzalige giechel. Test hem gerust uit en laat weten wat je er van vindt. Eigen voorstellen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Foto Pixabay