South Park trakteert fans op kippenvleugels aan huis

Amerikaanse fans van South Park die voor het begin van het nieuwe seizoen een speciale tweet verstuurden, kregen het een smakelijk cadeautje. Dat geschenk bleek een aan deur geleverde portie kippenvleugels te zijn.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Het 21ste seizoen van South Park is van start gegaan en om dat te vieren heeft de serie iets speciaals gedaan voor de fans. Om meer ruchtbaarheid te geven aan de nieuwe jaargang, konden fans een bericht tweeten. Deden ze dat op de juiste manier, dan stond er hen een smakelijke verrassing te wachten.

Kip als beloning

De opdracht was om de hashtag #SouthPark21 en een emoji van een kippenbout te versturen. Als de fans dat correct deden, verscheen er als bij wonder niet veel later een portie gefrituurde kippenvleugels aan de deur. De mensen die het cadeau mochten ontvangen, waren dan ook heel blij.

 

— ?Superstar Terrence™ (@ThatSuperStar) 14 september 2017

 

@gofooji @SouthPark Thank you so much for the yums (my kid is psyched!!) Only a couple more hours!!! #SouthPark21 pic.twitter.com/7sh2tYjPOQ

— Crystal R. (@CrysBriToby) 13 september 2017

 

— Torry Parks (@TorryParks) 14 september 2017

De keuze voor kip is niet toevallig. Echte fans weten dat het een van de favoriete snacks is van Eric Cartman, een van de hoofdpersonages in de serie.