South Park: de anti-Super Mario bij uitstek

Vind je Super Mario wat te braafjes? Vind je het jammer dat hij geen peniskostuum kan aantrekken of scheten kan laten op zijn vijanden? Dan is South Park: The Fractured But Whole het perfecte alternatief!
door
Maarten
Leestijd 1 min.

In 2014 verraste Ubisoft met The Stick of Truth, de eerste game die de naam South Park waardig was. Het vervolg liet even op zich wachten, maar The Fractured But Whole ligt helemaal in de lijn van zijn voorganger. De vuilbekkende jongens zijn terug in een compleet geschift avontuur.

Pipikakahumor

De makers van de reeks werkten mee aan het scenario van deze game. En dat is eraan te zien. Pipikakahumor, vuile woorden en zo politiek incorrect als de pest. Geen spek voor ieders bek, maar puur goud voor diehard South Park-fans.

The Fractured But Whole haalt al meteen verschroeiend uit, want de moeilijkheidsgraad van de game hangt af van de huidskleur van je personage. En je raadt het al: zwart is de moeilijkste.

Pedofiele priesters

Voor de rest zijn alle ingrediënten you love to hate uit de serie op de afspraak. Zo kan je held gaan kakken in elk toilet dat hij tegenkomt en je krijgt een bonus als je dat grondig doet. Of je moet vechten tegen pedofiele priesters in een bergplaats van de kerk.

The Fractured But Whole is vulgair, maar vooral fun en goed gemaakt. De perfecte game voor alle South Park-fans!