Solden: 4 tips en een exclusieve kortingscode

Solden: 4 tips en een exclusieve kortingscode

De zomer solden is het hoogtepunt van de maand juli. Winkels promoten hun beste deals, dus kortingen aan 70 procent en 80 procent zijn bij veel shops geen uitzondering. Met deze tips shop je als een echte pro en geef je niet onnodig geld uit tijdens de solden (en erna).

1. Slim besparen

Dat je tijdens de solden kunt besparen, klinkt logisch. Maar als je jezelf helemaal laat gaan tijdens een shopsessie en vervolgens 37 miskopen in je kledingkast hebt hangen, valt dit toch een beetje tegen. Bedenk daarom vóór je gaat shoppen wat je nodig hebt. En vergeet niet om even de status van je huidige garderobe te checken om te zien wat je allemaal al hebt. Denk dan tijdens het shoppen na of je dat ene item écht nodig hebt.

2. Shop online

Tijdens online shoppen hoef je niet oog in oog te staan met andere fanatieke solden shoppers. Azen op de laatste kledingstukken en vechten voor een item is er gelukkig niet bij als je online je bestellingen doet. Wedden dat shoppen tijdens de solden direct een stuk relaxter wordt? En je hoeft er niet eens de deur voor uit.

3. Zoek een kortingscode

Gebruik jij al kortingscodes tijdens het online shoppen? In gewone winkels kun je soms kortingsbonnen inleveren, maar online kan dit ook. Hiervoor gebruik je kortingscodes. Op Flipit vind je kortingscodes van veel van je favoriete winkels. Deze gebruik je tijdens het bestellen en vul je in, vaak in je digitale winkelmandje. Zo krijg je helemaal gratis extra korting op je bestelling.Ook tijdens de solden kun je bij verschillende webshops kortingscodes gebruiken. Zalando is hier een goed voorbeeld van. Bij Zalando krijg je niet alleen flinke solden kortingen, maar ook op niet afgeprijsde artikelen krijg je met  deze kortingscode 10% korting op je bestelling.

4. Altijd korting

Kun je tijdens de solden niet vinden wat je zoekt? No worries! Tegenwoordig kun je buiten de soldenperioden ook heel plezierig online met korting shoppen. Richt je ogen dus niet alleen op de solden, maar geniet online het hele jaar van de tofste kortingen.