Slimme timesavers die veel aankunnen

door
Kevin
Leestijd 1 min.

Tijd is het nieuwe hebbeding en meestal heb je er niet genoeg. Daarom is het een goed idee om er zo zuinig mogelijk mee om te springen. Als je kiest voor slimme beautyproducten die snel werken en multi-inzetbaar zijn kan je al heel wat kostbare tijd besparen. Hieronder stellen we aantal producten voor die meerdere werkingen hebben en die je snel en eenvoudig kan aanbrengen. Klaar? Start!

 

Schoonheidsslaapje

Multitask: masker + nachtcrème

Vervang je normale nachtverzorging twee keer per week door dit hydraterende masker en je huid voelt de volgende ochtend extra gevoed en verzorgd aan.

 

Kokosbad

Multitask: shampoo + douchegel + badschuim

Met dit exotisch geurende product verwen je jezelf niet alleen in bad, maar je wast er ook meteen je huid en je haar mee.

 

Wondercrème

Multitask: kleine wondjes verzorgen + droge plekjes hydrateren + highlights aanbrengen + nagelriemen verzachten

Dé ultieme timesaver. Deze romige crème gebruik je tegen droge plekjes en rode vlekken, als lipgloss en highlighter, maar is ook een aanrader om je nagelriemen te verzorgen.

 

Licht & donker

Multitask: teint egaler maken + mindere punten verdoezelen + sterke punten oplichten

Verberg donkere kringen, puistjes en rode vlekjes met deze concealer die je bovendien ook als highlighter net onder je wenkbrauwen, op je neusbrug, je cupidoboog en op je wangen gebruikt.

 

Zonder water

Multitask: reinigen + make-up verwijderen + verfrissen

Breng dit reinigingsproduct met munt met een wattenschijfje aan op je gezicht en haal tegelijk alle make-up en onzuiverheden weg. De formule werkt ook als lotion. Geschikt voor een gemengde tot vette huid.

 

Fris en schoon

Multitask: reinigen + hydrateren

Deze reinigingsmelk maakt je huid niet alleen schoon, maar dankzij het hyaluronzuur het appelzuur wordt de vochtbarrière in je huid beschermd en zelfs versterkt.

 

Zachte accenten

Multitask: lippen hydrateren + lippen kleuren + wangen aanzetten

Deze snoeproze crème zorgt er niet alleen voor dat je lippen gehydrateerd blijven, maar geeft ze ook een frisroze tint die er bij iedereen anders uitziet dankzij de zuurtegraad van je lippen. Je kunt de crème bovendien gebruiken als natuurlijke blushcrème.

 

Perfecte huid

Multitask: gezond tintje + huid verzorgen + beschermen tegen uv-stralen

Deze gezichtsverzorging bevat pigmenten die zich aan je eigen huidtype aanpassen en voor een egale teint zorgen. Bovendien is je huid gehydrateerd en beschermd tegen de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Superolie

Multitask: lichaam hydrateren + lichaam en haar beschermen tegen de zon + haar voeden

Verzorg je lichaam en je lokken met deze droge olie met vitamine E en calendula. De olie beschermt tegen zonnestralen en zeezout en is bovendien waterresistent.