Slaap onder water in de drijvende vakantiehuizen van Dubai

Slaap onder water in de drijvende vakantiehuizen van Dubai

De allereerste 'Floating Seahorse' is voltooid en ziet er surrealistisch uit met zijn volledig ondergedompelde aquariumslaapkamer met glazen wanden die uitzicht bieden op koraalriffen, nieuwsgierige schildpadden en kleurrijke visscholen. Daarnaast is er ook een jacuzzi met een glazen vloer.

Hotel investment with yearly 8% Guaranteed return! You can use the villa every year 14 days for free. #floatingseahorse Contact me for more info only for 10 days SPECIAL OFFER from me on the price 0568092233 #luxuryinvestment #luxuryrealestate #luxurylistings #luxurylistings

A photo posted by Dubai Property / Real Estate (@mea_dxbroker) on

Er komen maar liefst 42 drijvende huizen in 'The Heart of Europe', dat deel uitmaakt van 'The World', een kunstmatig eilandenproject voor de kust van Dubai. Tegen het einde van 2016 moeten alle villa's volgens Kleindienst Group voltooid zijn.

Volgens het bedrijf is de naam van het project verbonden aan de bescherming van het zeeleven in de Perzische Golf. "Onder de luxehuizen zullen we een kunstmatig koraalrif aanleggen dat zal dienst doen als beschermd leefgebied waar zeepaardjes veilig kunnen broeden", aldus een persbericht.

Deze set van 'Floating Seahorse'-bouwsels is slechts de eerste in een hele reeks bouwprojecten. In totaal zullen 131 woningen worden gebouwd.