Skateboarder doet spectaculaire stunt over metrorails

Skateboarder doet spectaculaire stunt over metrorails

De skatecrew Mandible Claw reisde de hele wereld rond om hun beste tricks boven te halen en vast te leggen op beeld. Die beelden hebben ze gebundeld in de film "Tengu: God of Mischief". Deze kan je online bestellen en ondertussen zijn er al verschillende scenes verspreid via het internet. Zo ook de spectaculaire trick waar een van de leden een ollie doet over een metrospoor in Harlem, New York.  Bij een ollie maakt de rijder een sprong waarbij het skateboard aan zijn voeten blijft hangen, zonder dat hij daarvoor zijn handen gebruikt.

"We hebben tot 5 uur 's ochtends moeten wachten om deze stunt uit te voeren, maar het was de moeite waard. Eerst was ik niet zeker of Koki de stunt ging doen, maar nadat hij een paar keer geprobeerd had is het dan toch gelukt", aldus regisseur Colin Read. De trailer van de film kan je hierboven bekijken.

In New York is het verboden om nog maar op een skateboard te staan in een metrostation, laat staan om deze stunt uit voeren. Probeer dit dus vooral niet zelf uit te voeren.

Als je hier maar niet genoeg van krijgt, is er nog een ouder filmpje van de Manible Claw waar ze ook vooral metrostations onveilig maken.