Shoppen én een goed doel steunen? Het kan op de benefiet LN Lions for Peru

Jezelf in de watten leggen en meteen iets waardevol betekenen voor de mensheid? Het kan volgende week zondag op LN Lions for Peru. Dat is een benefietactie van ontwerpster Ellen Kegels, bij ons bekend van haar breilabel LN Knits.
door
Mare
Leestijd 1 min.

1. Wat is het?

Een hele zondagmiddag worden jij en je kinderen verwend met hapjes en drankjes, een modeshow en een stocksale waar je de normaal tamelijk dure collectie aan een zachte prijs kan scoren. Wie een trip naar Peru plant, kan er bovendien ook tips inwinnen bij het geïmproviseerde reisbureau, waar ook één gratis reis wordt verloot.

2. Waar gaat het geld naartoe?

Jaren geleden verloor Ellen Kegels haar hart aan Peru, waar ze met haar kledinglijn erin slaagt om een eerlijk loon uit te betalen aan 350 vrouwen. De opbrengsten van dit evenement gaan integraal naar de preventie van baarmoederhalskanker bij de Peruviaanse breisters alsook naar de opvang en scholing van hun kinderen.

3. Hoe kan je bijdragen?

De standaardtickets voor het event kosten 50 euro per persoon. Daarvoor krijg je toegang, drie consumpties en drie hapjes. Per twee inschrijvingen ontvang je ook een gesigneerd boek van #LNFAIRFOOD.

Het event vindt plaats op zondag 11 juni tussen 15u en 22u bij Kegels & Van Antwerpen, op de IJzerlaan 11 te Antwerpen.