Seriemoordenaars actief op Tinder

Seriemoordenaars actief op Tinder

De Amerikaanse actrice Nathalie Walker heeft mooi genoeg van de hype rond Tinder. Ze vindt het een gevaarlijke manier om met mensen in contact te komen. Daarom creëerde ze een vals account voor Charlie Manson. Wat menig Tindergebruiker niet doorhad, was dat Manson in 1969 terecht stond voor verschillende moorden in Amerika. Hij was ook de stichter van de sekte ‘The Manson Family'.

Het account van Charles werd voor drie dagen genegeerd tot een vrouw tegen hem begon te praten. Ze hebben gepraat voor verschillende dagen tot Manson (lees: Walker) zei dat hij de zoon van God was. Vanaf toen heeft ze hem geblokkeerd.

pic.twitter.com/IzosKpF5yl

— NATALIE WALKER (@nwalks) 19 februari 2016

“Ik was er van overtuigd dat het aan mannelijke kant iets sneller zou gaan, maar ik had geen idee dat het zo snel zou gaan”, aldus Walker in Vice. Ze maakte een profiel aan voor Aileen Wuornos. De prostituee vermoordde in de jaren 80 zeven mannen uit pure haat voor het mannelijk geslacht. In de biografie voegde Walker daarom ook toe “ik wil alle blanken mannen vermoorden”. Daar het bij Manson drie dagen duurde voor er een reactie kwam, wist Aileen al een hartje te veroveren na amper acht minuten.

It took 3 days for Charles Manson circa 1969 to get 1 match; 8 minutes for Aileen Wuornos circa 1989 to get 12 pic.twitter.com/fZJsiFwN29

— NATALIE WALKER (@nwalks) 22 februari 2016

De profielen van Aileen en Charlie werden ondertussen verwijderd door Tinder