Schwarzenegger is Terminator nog niet beu

Hoewel de vorige 'Terminator'-film een regelrechte flop was, heeft Arnold Schwarzenegger zijn beroemdste personage nog niet afgeschreven. "Er zijn genoeg studio's die interesse hebben in het project", aldus de spierbundel op leeftijd.
door
Maarten
Leestijd 1 min.

De voormalige gouverneur van Californië reageert daarmee op het nieuws dat Paramount niet langer geïnteresseerd is om nog een 'Terminator'-film te maken. 'Genisys', het vijfde deel in de reeks, draaide immers uit op een regelrechte flop.

"Er zijn vijftien andere studio's die het project wel willen oppakken", zegt Schwarzenegger in een interview met de website Fandango. De ex-bodybuilder, 69 ondertussen, verheugt zich vooral om opnieuw samen te werken met James Cameron, die de eerste twee 'Terminator'-films regisseerde.

"Na 2018 krijgt hij de rechten weer in handen", weet Schwarzenegger. "Ik wil graag in dat project stappen." Naar verluidt zou de acteur met Oostenrijkse roots binnenkort ook te zien zijn in een vervolg op 'Twins', aan de zijde van Danny de Vito.