SCHATTIG! Vrouw broedt dankzij TikTok een eendje uit een supermarktei

SCHATTIG! Vrouw broedt dankzij TikTok een eendje uit een supermarktei

Haar voorkeur voor het eten van eieren is daardoor wel een stuk minder geworden. Op sociale media zag de vrouw een bericht over de broedperiode van eieren. Ze kocht een doos met eendeneieren en hield deze de hele weg naar huis warm. Daarna legde ze de eieren een paar dagen in een droogkast om ze vervolgens in een broedmachine te plaatsen.

Babyeendje

Een maand later werd een perfect gezond babyeendje geboren. Phillips kon het niet over haar hart verkrijgen om het eendje weg te doen en besloot het beestje te houden. Ze noemde het dier Braddock Morris. Braddock staat voor het ras van de eend en Morris is de naam van de supermarkt waar Phillips het ei kocht.

De dame uit Wales zag op TikTok een challenge die over het uitbroeden van eieren ging. Ze verwachtte niet dat het ei daadwerkelijk uit zou komen. "Ik schrok toen ik ontdekte dat er een bevrucht ei was. Het was slechts een klein experiment." Maar dat kleine experiment leidde tot een levend wezen. "Mijn huisdier had gemakkelijk op iemands boterham kunnen belanden", vertelde ze aan Wales Online.