Scarlett Johansson rondt scheiding met Franse journalist af

Scarlett Johansson is officieel weer vrijgezel. De Amerikaanse actrice heeft de scheiding met Romain Dauriac, een Frans journalist, afgerond.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Goed nieuws voor de bewonderaars van Scarlett Johansson. De Amerikaanse actrice is officieel niet meer getrouwd met Romain Dauriac. Het koppel heeft aan Us Weekly laten weten dat de scheiding tussen hen afgerond is.

"We blijven goede vrienden"

Het duo heeft samen een 3 jaar oud dochtertje en trouwde kort na haar geboorte. "We blijven goede vrienden en co-ouders en zullen ons samen inzetten voor een liefdevolle opvoeding van onze dochter", aldus Johansson en Dauriac, die een overeenkomst sloten om de voogdij over hun kind gezamenlijk op te nemen. Eerder was de blondine ook al twee jaar getrouwd met de acteur Ryan Reynolds.

Het nieuws dat de relatie van de actrice uit onder andere de 'Avengers'-reeks op zijn einde was gelopen, was eerder al bekend. Johansson verscheen in januari voor het eerst zonder een trouwring om haar vinger op de Women's March in Washington. In maart diende ze het verzoek voor de echtscheiding in.