Sandra Bullock is de mooiste vrouw ter wereld

Sandra Bullock is de mooiste vrouw ter wereld

De mooiste vrouw ter wereld is volgens het magazine People niemand minder dan Sandra Bullock. De actrice werd uit meer dan 200 adembenemende schoonheden verkozen tot de allermooiste.

Zelf blijft de 50-jarige Oscarwinnares bescheiden. "Toen ik het hoorde, heb ik erom moeten lachen en dacht ik 'dat is belachelijk', ik heb het ook aan niemand al verteld," zei Bullock in het interview met het magazine. In plaats van zich druk te maken over haar uiterlijk, heeft Bullock, die een superschurk zal spelen in Minions, schoonheid gevonden in haar rol als moeder van haar vijf jaar oude zoon, Louis.

"Echte schoonheid is stil. Vooral in deze stad, is het enorm moeilijk om niet te denken dat je er elke dag stralend uit moet zien, maar dat is niet belangrijk. Wees een goede mens, een goede moeder, laat eens iemand die gehaast lijkt voor in de supermarkt. De mensen die ik het mooiste vind, zijn zij die het niet proberen te zijn."

Het dagelijkse leven van de actrice en haar zoon draait om spelen en diepe gesprekken. "Laatst vertelde Louis me waarom hij zou willen trouwen met zijn vriendinnetje," vertelde Bullock. "Maar toen we zondag aan het avondmaal zaten, zei hij dat hij van gedachten veranderd was. Toen vertelde ik hem dat hij altijd van diegenen moet houden die van hem houden en aardig tegen hem zijn. Daarna keerden we terug naar zijn speelgoed en de vraag waarom ik hem broccoli laat eten."

De kleine Louis weet nog niet wat het beroep is van zijn moeder. "Hij heeft een tijdje gedacht dat ik een astronaut was. Ik wil dat het zo blijft. Het heeft geen belang," legde ze uit.

Afgezien van het moederschap, vindt de actrice een gezond dieet erg belangrijk. Ze is gestopt met het eten van koekjesdeeg en overgeschakeld naar gezonde shakes. Daarnaast sport ze vier tot vijf keer per week om op gewicht te blijven.

De beste complimenten hoort ze vandaag de dag van haar kleine man. "Ik stopte hem in bed en vroeg hem of hij nog van mij zou houden wanneer ik oud en grijs ben en meer rimpels heb dan nu. Hij vroeg waarom ik rimpels heb en ik zei dat ik hoopte dat het kwam doordat ik veel lach. Hij raakte mijn gezicht aan en zei: "Je bent niet oud, je bent gewoon blij"."