Russische bende krijgt het aan de stok met bokser en wordt gevloerd

Russische bende krijgt het aan de stok met bokser en wordt gevloerd

Het is meer iets voor in een film met Jason Statham of Steven Seagal, maar dit is geen fictie. Een bende Russische schurken belaagden de dame van de verkeerde man en moest dat bekopen met een pandoering en een vernedering die hen nog lang zal heugen.

Nicolai Vlasenko, 29 jaar en professioneel bokser en martial arts expert, kwam terug van het toilet in een bar toen hij enkele bendeleden zijn vrouw zagen intimideren. Toen Vlasenko vertelde dat de mannen zijn vrouw met rust moesten laten, stelde de leider van het gespuis, Leonti Yevdokimov, voor om het buiten op te lossen.

"Er waren minstens tien van hen, onder leiding van twee die dachten dat ze de wereld aan konden," vertelde ooggetuige Eldar Vinogradoff. "Een van hen trok aan zijn shirt en begon de bokser uit te dagen. Ik denk dat hij nog steeds niet weet wat hem raakte, maar die man ging neer als een bowlingkegeltje. Een tweede man probeerde de bokser te schoppen, maar lag binnen een seconde zelf tegen de vlakte."

CCTV-camera's buiten de bar laten zien hoe de rest van de groep daarna serieus twijfelde om verder te gaan met het gevecht toen drie van hun makkers al op de vloer lagen. De bende huurde later een advocaat in om een klacht in te dienen bij de lokale politie. Ze beweren dat zij werden aangevallen. De politie wuifde de klacht echter weg want ze oordeelden dat Vlasenko louter uit zelfverdediging handelde.