Russisch model slachtoffer van bodyshaming om voeten

De Russische Anastasia Reshetova krijgt het zwaar te verduren op Instagram. Haar voeten, die nogal groot uitgevallen zijn, lokken veel kritiek uit.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Je zou denken dat modellen met ellenlange benen en een lijntje om u tegen te zeggen alleen maar complimenten krijgen. Maar zelfs de knapste mensen op de aardbol hebben al eens te maken met bodyshaming. Daar kan de 21-jarige Anastasia Reshetova over meespreken. De Russische schone krijgt op Instagram regelmatig commentaar over haar voeten, die volgens sommigen extreem groot zijn.

Flippers

De hele hetze begon in augustus, toen iemand naar haar voeten verwees als "flippers". Sindsdien krijgt de voormalige Miss-kandidaat heel wat gemene opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. En het gaat nog verder: zonder een greintje respect wordt er publiekelijk gediscussieerd over haar schoenmaat. Anderen durven grofweg te vragen of het model wel schoenen vindt die passen.

Reshetova laat het alvast niet aan haar hart komen. Als reactie op alle haters blijft ze gretig foto's van haar voeten posten.