Ronaldinho treedt met twee vrouwen tegelijk in huwelijksbootje

Ronaldinho treedt met twee vrouwen tegelijk in huwelijksbootje

Het zijn drukke tijden voor Ronaldinho. De ex-smaakmaker van PSG, Barcelona, AC Milan en de Braziliaanse nationale ploeg is momenteel volop bezig met de voorbereidingen van zijn trouw. Die staat gepland voor deze zomer. En het belooft een drukke bedoening te worden, maar Ronaldinho zal aan het altaar niet tegenover één, maar twee vrouwen staan.

De gelukkigen zijn Priscilla Coelho en Beatriz Souza. Het drietal woont al sinds december vorig jaar samen in de villa van de bekende Braziliaan. Initieel was Ronaldinho enkel samen met Priscilla, maar in 2016 sloeg ook de vonk met Beatriz over. Volgens de gewezen voetballer leven ze "harmonieus" samen.

Zus wil er niet bij zijn

De twee vrouwen worden dan ook gelijk behandeld. Ze kregen dezelfde cadeau's, ontvangen elke maand 1.750 'zakgeld' en ook hun verlovingsring was identiek. Die presenteerde Ronaldinho hen in janauri van dit jaar. De bedoeling is dat het ongewone stel trouwt in Barra da Tijuca, een buitenwijk van Rio waar ook hun villa staat, meldt de Braziliaanse krant Leo Dias. Het wordt een privéaangelegenheid, maar één belangrijke gast zou haar komst al afgezegd hebben. Deisi, de zus van Ronaldinho, zou zijn levenstijl niet goedkeuren en de trouw daarom aan zich voorbij laten gaan.