Roméo Elvis reageert op aantijgingen: "Heb mijn handen op een ongepaste manier gebruikt"

Roméo Elvis reageert op aantijgingen: "Heb mijn handen op een ongepaste manier gebruikt"

"De sociale media ontploffen en ja: ik realiseer me dat ik mijn handen op een ongepaste manier op iemand heb gebruikt", schrijft de Brusselse rapper. "Ik dacht dat ik inging op een uitnodiging, die er evenwel geen bleek te zijn. Toen ik dat enkele ogenblikken later doorhad, ben ik meteen gestopt."

"Het spijt me oprecht en ik herhaal publiekelijk mijn excuses die ik al meerdere malen in persoon heb uitgesproken." De vrouw die hem beschuldigde, plaatste eerder al dat gesprek online. "Roméo Elvis heeft me aangerand, #balancetonrappeur", staat er te lezen op het Instagramaccount van de vrouw. Met de hashtag verwijst ze naar het nummer 'Balance Ton Quoi' van Angèle, de zus van de rapper. Dat nummer gaat net over de strijd tegen seksisme.

Verdere details over de mogelijke daden gaf de vrouw niet, maar ze postte wel een aantal screenshots uit een gesprek met Roméo Elvis. Daaruit blijkt dat de rapper spijt heeft van zijn daden. «Ik was een klootzak», schrijft hij. «Ik schaam me echt en ik wil niet dat mijn vriendin dit te weten komt.»

Toch niet zo banaal

"Ik ben misschien de laatste die hierover moet praten, maar ik denk dat we te vaak een grote vergissing verwarren met een banale daad. Ongeacht van wie we zijn. Ik ben niet fier op deze situatie en hoop te kunnen dienen als voorbeeld van hoe het niet moet."