Rolls Royce onthult limited edition van nieuwe Phantom

Rolls Royce onthult limited edition van nieuwe Phantom

Rolls Royce heeft de details gedeeld van de nieuwe Phantom Limelight Collection, de nieuwste lijn van op maat gemaakte modellen uit de workshops in Goodwood. De limited edition zal bestaan uit amper 25 auto's.

De nieuwe luxe sedan is exclusief ontworpen voor prestigieuze klanten met hoge verwachtingen. De Phantom heeft een royale cabine, die is uitgedost met een kunstzinnige combinatie van geraffineerd hout, leer en borduurwerk. Een van de belangrijkste kenmerken is de Phantom Suite, een systeem van exclusieve en aanpasbare opbergvakken die ingebouwd zitten in de achterportieren.

De standaard configuratie komt in twee versies: een op maat gemaakt van vrouwen met een make-up koffer en speciale parfumhouder en een voor mannen met een verborgen compartiment waar meerdere horlogers in bewaard kunnen worden.

Om het comfort te maximaliseren, hebben de Rolls Royce-ingenieurs gezondheidswerkers geraadpleegd om een geheel nieuwe passagiersstoel te ontwerpen. De stoel is zo ontworpen dat de hoofsteun en beensteun de ontspanning optimaliseren.

De 25 modellen van de Phantom Limelight Collection zullen op bestelling gemaakt worden. De prijs van de luxe auto werd niet bekendgemaakt, maar kopers kunnen een prijskaartje van minstens 800.000 euro verwachten.