Rolling Stones annuleren tournee door slechte gezondheid Mick Jagger

De tournee van Rolling Stones in de Verenigde Staten en Canada gaat niet door. Dat heeft Mick Jagger laten weten op Twitter. De zanger kampt met een gezondheidsprobleem, al wil hij niet zeggen wat dat is.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Pech voor de Amerikaanse en Canadese fans van Rolling Stones. De komst van de Britse band naar de Verenigde Staten en Canada is geannuleerd. De reden daarvoor is de gezondheid van Mick Jagger. De zanger kampt met een fysiek probleem en moet daarvoor onderzoeken laten uitvoeren. Het is voorlopig nog onduidelijk wat die kwaal dan juist is.

I'm so sorry to all our fans in America & Canada with tickets. I really hate letting you down like this.

I'm devastated for having to postpone the tour but I will be working very hard to be back on stage as soon as I can. Once again, huge apologies to everyone.

— Mick Jagger (@MickJagger) 30 maart 2019

"Ik wil me excuseren aan al onze fans in Amerika en Canada met tickets. Ik haat het echt om jullie teleur te stellen", meldt Jagger op Twitter. "Ik zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het podium." Een woordvoeder van de legendarische rockband wil niet dieper ingaan op de gezondheidsproblemen van Jagger, maar geeft mee dat de zanger " volledig zal herstellen".