Rode Duivels - Eden Hazard zeker dat de Duivels klaar zullen zijn op moment van de waarheid

Rode Duivels - Eden Hazard zeker dat de Duivels klaar zullen zijn op moment van de waarheid

Eden Hazard bracht België opnieuw op gelijke hoogte met Noorwegen met een rake kopbal in de 70e minuut op een voorzet van Kevin De Bruyne. "Bij momenten hebben we getoond dat we een heel mooie ploeg zijn", verklaarde Hazard. "Niet alles was perfect, net zoals in de andere voorbereidingswedstrijden. Bij momenten hebben we getoond dat we een heel mooie ploeg hebben. Maar bij momenten hebben we het ook niet getoond", vertelde Eden Hazard met de glimlach. "We moeten proberen om meer goede momenten te hebben, maar ik denk dat als iedereen de inspanningen doet zoals we die gedaan hebben in de tweede helft, het wel goed komt."

"Het was de eerste keer dat Jason Denayer en Jordan Lukaku samen als flankverdedigers aan de aftrap kwamen. Dat is niet makkelijk, maar ze hebben getoond dat ze een groot potentieel hebben. We waren niet ongerust. Ook al kan het nog altijd beter", vertelde de 25-jarige aanvoerder over de nieuwe verdediging.

"De laatste jaren zijn we altijd op de afspraak geweest op de grote momenten. Dat is een goed voorteken voor wat komt. Het is mijn eerste doelpunt met het hoofd voor de Rode Duivels, maar ik hoop niet het laatste."

Eden Hazard had ook nog woorden van lof voor Laurent Ciman, maker van het winnende doelpunt en tevens zijn eerste ooit voor de Rode Duivels. "Laurent Ciman is zeer belangrijk voor de groep. Iedereen kent zijn kwaliteiten als speler en als mens. Hij is een echte soldaat en het is van cruciaal belang voor de groep om spelers zoals hem te hebben."

.

bron: Belga