Robbie Williams vraagt zijn vrouw opnieuw ten huwelijk

Gisteren heeft Robbie Williams zijn vrouw Ayda opnieuw gevraagd om met hem te trouwen. Dat deed hij tijdens een feestje voor haar veertigste verjaardag. Een dolgelukkige Williams deelde de beelden op Instagram.
door
maren.vanhouche
Leestijd 2 min.

Robbie Williams bezorgde zijn vrouw Ayda Field een onvergetelijk verjaardagsfeest toen hij haar opnieuw ten huwelijk vroeg. De zanger zong zijn hit 'Angels' en veranderde de tekst naar "I'm loving Ayda instead". Toen het lied eindigde, vervolgde de Brit zijn serenade met de woorden: "Nog een laatste iets, schatje... Wil je opnieuw met me trouwen?" Door het oorverdovende gejuich van de gasten was Fields antwoord niet verstaanbaar, maar haar reactie sprak boekdelen. De voormalige 'Take That'-zanger is door het dolle heen en postte zijn aanzoek op Instagram.

(Lees verder onder de video.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Al tien jaar gelukkig getrouwd

Wanneer de twee tortelduifjes hun geloften zullen hernieuwen, is nog niet bekend. De eerste keer dat de Britse popster Field ten huwelijk vroeg, was in oktober 2009 tijdens een radioshow. Hoewel hij het eerst wegzette als een mopje, stapten de twee enkele maanden later in het huwelijksbootje. Het koppel heeft drie kinderen. In 2012 beviel Field van hun dochtertje Theodora en twee jaar later volgde hun zoontje Charlie. Vorig jaar vervolledigde een derde kindje, Coco, het gezin via een draagmoeder.