'Riverdale'-actrice Lili Reinhart excuseert zich voor halfnaakte Instagramfoto

'Riverdale'-actrice Lili Reinhart excuseert zich voor halfnaakte Instagramfoto

Lili Reinhart deelde onlangs een gewaagd kiekje op Instagram waarop ze geen bovenstukje droeg. Ze wilde op die manier aandacht trekken om vervolgens haar ongenoegen te uiten over de zaak Breonna Taylor. De 26-jarige hulpverleenster werd op 13 maart 2020 in haar slaap thuis doodgeschoten door politieagenten, die bovendien een drugsinval deden in het verkeerde appartement. "Nu dat ik jullie aandacht heb, wil ik jullie ook laten weten dat Breonna Taylor's moordenaars nog steeds niet gearresteerd zijn. Het is tijd voor gerechtigheid", schreef Reinhart bij de foto.

Goed bedoeld

Heel wat mensen vonden haar bericht echter ongepast. Intussen heeft de 23-jarige actrice de foto verwijderd en haar excuses aangeboden. "Ik heb altijd geprobeerd om mijn status te gebruiken voor goede dingen en licht te werpen op wat echt belangrijk is. Ik geef toe dat ik een fout heb gemaakt. Het was nooit mijn bedoeling om mensen kwaad te maken en het spijt me echt. Ik probeer altijd eerlijk te zijn op mijn sociale media-platformen, maar ik leer nog elke dag om een betere persoon te zijn en te worden. Ik begrijp nu dat mijn foto fout overkwam. Ik had er echter alleen maar goede bedoelingen mee en had niet gedacht dat het beschouwd zou kunnen worden als ongevoelig", liet ze op Twitter weten.

Instagram / @lilireinhart

I've always tried to use my platform for good. And speak up about things that are important to me.

I also can admit when I make a mistake and I made a mistake with my caption. It was never my intent to insult anyone and I'm truly sorry to those that were offended.

— Lili Reinhart (@lilireinhart) June 29, 2020