Riadh Bahri vertelt over overspel ex-vriend met een vrouw: "Hoe fucked up is de wereld?"

Riadh Bahri vertelt over overspel ex-vriend met een vrouw: "Hoe fucked up is de wereld?"

Wanneer hem wordt gevraagd of hij ooit door het lint is gegaan, moet Bahri niet lang nadenken. "Toen ik ontdekte dat een van mijn vorige lieven mij al maanden aan het bedriegen was, met een vrouw nota bene. Toen dacht ik: moet ik nu uit de kast gekropen zijn om met een man een relatie te beginnen die in het geheim met een vrouw naar bed gaat? Hoe fucked up is de wereld eigenlijk? (lacht) Ik kwam net thuis van de Delhaize en heb die twee zakken vol boodschappen vanuit de gang naar buiten gegooid. Ergens in de muur zit er nog altijd een kap van een glazen fles. Nog nooit had ik zo veel adrenaline in mijn lijf gevoeld."

Middenvinger naar ouders

De laatste keer dat hij huilde, was toen hij een paar maanden geleden zijn Hasseltse vriend Niels ten huwelijk vroeg. ""Toen ik in de auto zat in Californië, in de maand juni, met mijn lief naast mij, net voor ik hem ten huwelijk zou vragen. Achter mijn zonnebril heb ik subtiel zitten janken."

Toch gelooft hij niet dat het een sprookjeshuwelijk gaat worden. "Ik heb mijn vriend ten huwelijk gevraagd, maar weet nu al dat er momenten zullen zijn waarop hij of ik zal willen stoppen. Ik ben mij er nu al van bewust dat hij ooit wel gevoelens zal hebben voor anderen. Ik weet dat ik moeite zal moeten doen om er iets moois van te maken.?Ook om naar mijn ouders (die gescheiden zijn, nvdr) een figuurlijke middenvinger op te steken. Voilà, mij lukt het wel."