Riadh Bahri stapt in het huwelijksbootje

Riadh Bahri stapt in het huwelijksbootje

 De VRT-journalist maakte het heuglijke nieuws bekend op sociale media. 

"Dienstmededeling: ik ga trouwen volgend jaar. Hij zei volmondig 'ja'", schreef Bahri op Twitter. De journalist vroeg zijn vriend Niels ten huwelijk in het Joshua Tree National Park in Californië. Op sociale media postte hij een foto van de ringen die hij voor zijn verloofde en zichzelf kocht. "Omdat het kan", gaf hij daarbij als uitleg. In beide ringen staan de letters N en R van Niels en Riadh gegraveerd.

(Lees verder onder de foto.)

Dienstmededeling: ik ga trouwen volgend jaar. Hij zei volmondig ‘ja' ?????

Nog meer dan ooit overtuigd om deze stap te zetten. Actueler dan ooit! #loveislove #PrideMonth

PS: ja ik kocht ook een ring voor mezelf. #omdathetkan pic.twitter.com/bjv7hp3S8U

— Riadh Bahri (@Riadh_B) June 12, 2019

Pride Month

"Nog meer dan ooit overtuigd om deze stap te zetten. Actueler dan ooit", schrijft hij er bij, verwijzend naar de Pride Month. De maand juni staat dit jaar namelijk volledig in het teken van de LGBT+-gemeenschap. Zelf heeft Bahri het niet altijd makkelijk gehad. Zo verliep de relatie met zijn vader niet rimpelloos nadat hij besloot uit de kast te komen. Ondertussen zijn de plooien gelukkig gladgestreken.

"100% complementair"

Op Instagram gaat de zanger nog iets dieper in op zijn vroegere strijd met zijn seksualiteit. "Kleine Riadh in die knoop met zichzelf. En zijn seksualiteit. Die kleine Riadh had nooit durven dromen om iemand tegen te komen die zo 100% complementair is. Die als geen ander aanvoelt wat je denkt en voelt", vervolledigt de dolgelukkige journalist. Wanneer de huwelijksklokken precies zullen luiden heeft Bahri nog niet prijsgegeven.

 

View this post on Instagram

 

30 worden. Zo erg is dat niet. Zeker niet in dit gezelschap ?? #birthdayboy #dirtythirty

A post shared by Riadh Bahri (@riadh.bahri) on