Reünie van Spice Girls stelt teleur: "We konden hen niet horen"

Reünie van Spice Girls stelt teleur: "We konden hen niet horen"

"Er is iets mis als de menigte bij het concert van de Spice Girls gaat zitten, want niemand weet welk nummer wordt gezongen omdat het geluid zo ontzettend slecht is", schrijft een fan op Twitter. "Het zou fijn zijn als iemand de geluidstechnici vertelt dat het publiek ze niet kan horen", klaagt een ander.

Sound is so bad...v disappointing #SpiceWorld #SpiceWorldTour @spicegirls

— Siobhán McGinty (@Siobbz) 24 mai 2019

@spicegirls awful sound a Croke Park, waited so long for a concert for it to be so terrible ?#SpiceWorldDublin #SpiceWorldTour2019

— kerry murray (@kerryyy92) 24 mai 2019

Volgens de Daily Mail zouden er zelfs bezoekers kwaad het stadion uit zijn gelopen, terwijl ze rond de 100 pond voor een kaartje hadden betaald.

Volgende keer beter

De Spice Girls zelf houden zich niet stil: Mel B. reageerde in een Instagram Story. Ze geeft toe dat er geluidsproblemen zijn en zegt dat ze hoopt dat het volgende concert van betere kwaliteit zal zijn. "We zien jullie in Cardiff en hopelijk zijn de zang en het geluid dan veel beter."

Het optreden van de Britse meidengroep was het eerste sinds 2012. Toen traden de Spice Girls - ook met Victoria Beckham erbij - op tijdens de Olympische Spelen in Londen. Victoria Beckham is er tijdens deze reünietournee niet bij. Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B. en Mel C. doen in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze hun tournee af in Londen.

Bron: Metro Nederland