Reünie Spice Girls komt er nu toch

Reünie Spice Girls komt er nu toch

De Spice Girls hebben vorig jaar al een video opgenomen waarin ze lieten verstaan dat een reünie er zou aankomen. Dat plan is toen in het water gevallen, maar een interview met magazine Paper blaast de hereniging nieuw leven in.

Mel B (Scary Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice), en Emma Bunton (Baby Spice) gaan dus opnieuw samen muziek maken. Zonder Victoria Beckham en Melanie C weliswaar. Zij lieten al verstaan er niet bij te zullen zijn.

Met de video die vorig jaar verscheen, vierde de meidengroep de 20ste verjaardag van hun eerste single ‘Wannabe'. Daarin hintte de groep al naar een hereniging. Later bleek dat ze in 2017 op tournee zouden gaan.

https://youtu.be/QxZPC55SpmY

De reden van het uitstel

De zwangerschap van Geri zorgde ervoor dat die plannen even de koelkast in moesten. Ook na de geboorte van haar zoon Monty, kwam een reünie niet meer ter sprake. Tot het interview in online magazine Paper.

Mel B verbrak pas haar huwelijk met echtgenoot Stephen Belafonte. Zijn controlerende invloed was volgens Scary Spice wat een weerzien tegenhield. "We doen de reünie nog niet meteen, maar in de nabije toekomst", aldus Geri. “Iedereen kan zijn stem dus al beginnen op te warmen.”