Restaurant Nathalie Meskens zit aan de grond

Nimman, het restaurant van Nathalie Meskens en haar ex Jeroen Van Dyck, is failliet. Dat maakte de acteur uit onder andere 'Sara' bekend in Dag Allemaal. "Je kan niet blijven vechten", klinkt het.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck hebben een financiële opdoffer te verwerken gekregen. De twee acteurs en voormalige liefdespartners zullen hun Thais restaurant Nimman moeten opdoeken. De zaak brengt niet meer genoeg op om uit de kosten te raken.

"Dit is de enige juiste keuze"

"Het is zo moeilijk om in deze tijden rendabel te blijven met een horecazaak", vertelt Jeroen Van Dyck aan Dag Allemaal. "Maar je kan niet blijven vechten. Als een restaurant meer begint te kosten dan het opbrengt, dan is dit de enige juiste keuze."

Nimman was de tweede zaak van Meskens en Van Dyck. Het gebruikte hetzelfde recept als hun eerste restaurant, Yam Thai: frisse Taise gerechten op een bekende locatie. Maar deze keer bleek de succesformule dus niet te werken. Van Dyck zal verder actief blijven in Yam Thai, waar Meskens zich na hun relatiebreuk al uit had teruggetrokken.