Restaurant 'Au Crocodile' in Straatsburg best beoordeeld op TripAdvisor

Restaurant 'Au Crocodile' in Straatsburg best beoordeeld op TripAdvisor

'Au Crocodile'

In een kleine vijf uur rij je vanuit Brussel naar Straatsburg. 'Au Crocodile' is niet alleen het best gerecenseerde restaurant ter wereld op TripAdvisor, het restaurant heeft ook een Michelinster. Voor zes gangen zonder wijn betaal je 148 euro. Je mag je onder andere verwachten aan foie gras, langoustine en reefilet.

"Het is een eer om de 'Travellers' Choice'-prijs voor gastronomische restaurants te winnen, want dat betekent dat onze klanten ons echt erkennen. Het raakt ons nog meer omdat het gaat om teamwork. De keuken en de zaal werken samen om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen", aldus Franck Pelux, chef-kok.

De top 10

Ga je binnenkort op reis? Vergeet dan zeker niet om onderstaand lijstje te raadplegen. Twee Spaanse restaurants vervolledigen de top 3 en verder worden onder andere het Verenigd Koninkrijk en Italië vernoemd. Het is hierbij wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat TripAdvisor vaak door toeristen wordt gebruikt - wat ook inhoudt dat restaurants in toeristische trekpleisters bevoordeeld worden.

1. Au Crocodile, Straatsburg, Frankrijk

2. Martin Berasategui, Lasarte, Spanje

3. El Celler de Can Roca, Girona, Spanje

4. Restaurant Sat Bains, Nottingham, Verenigd Koninkrijk

5. Restaurante Benazuza, Cancun, Mexico

6. La Colombe, Constantia, Zuid-Afrika

7. TRB Hutong, Beijing, China

8. Ristorante Villa Crespi, Orta San Giulio, Italië

9. The Grove, Auckland, Nieuw-Zeeland

10. David's Kitchen, Chiang Mai, Thailand