Relatiegeruchten David Harbour en Lily Allen zwellen aan

'Stranger Things'-ster David Harbour en zangeres Lily Allen lijken een stelletje te vormen. Britse media speculeren volop nadat ze voor de tweede keer in korte tijd samen werden gespot.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

De Britse en de Amerikaan werden zaterdagavond samen gezien in het publiek van een bokswedstrijd in de O2 Arena in Londen. Volgens de Daily Mail verlieten ze het stadion arm in arm, maar viel vooral hun flirterige gedrag tijdens de wedstrijd op. De twee zouden continu met elkaar hebben gepraat en hadden een glimlach van oor tot oor op hun gezicht.

Lily Allen

Jim Hopper

De 44-jarige David, vooral bekend van zijn rol als politieagent Jim Hopper in de Netflix-serie 'Stranger Things', was tot april in een relatie 'Fantastic Beasts'-actrice Alison Sudol. Eerder was hij samen met actrice Julia Stiles en was hij enige tijd verloofd met Maria Thayer, ook een atrice.

Lily (34) was tussen 2011 en 2015 getrouwd met Sam Cooper, al werd hun scheiding vorig jaar pas officieel afgerond. In de tussentijd had ze een relatie met dj Meridian Dan.