Reiziger krijgt gezelschap van goudvis

Reiziger krijgt gezelschap van goudvis

"All by myself", zingt Eric Carmen mistroostig in zijn monsterhit. Dat lot leek ook de eenzame reiziger Prakash Mallya beschoren tot hij op restaurant plots gezelschap kreeg van een goudvis. Terwijl de man reisde in de Indiase stad Mumbai, besloot Mallya snel een maaltijd te nuttigen in het restaurant van het hotel waar hij verbleef. Het personeel zat verveeld met het feit dat de man alleen moest eten en kwam met een ludiek idee op de proppen. Een werknemer plaatste een grote viskom op tafel met daarin een vrolijk rondzwemmende goudvis die de naam Antonio droeg.

"Zo vriendelijk en attent"

Mallya's dag kon haast niet meer stuk en hij deelde het vriendelijke gebaar op Twitter. "Ik was net geland in Mumbai en ik ging naar het restaurant van mijn hotel voor een snelle hap. Het personeel kwam me dit brengen aan tafel opdat ik niet alleen moest eten. Zo vriendelijk en attent, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt tijdens mijn reizen", schreef een dankbare Mallya.

Land in Mumbai, walk into the hotel restaurant for a quick meal. The hotel staff come by to leave this on my table as company given I was eating alone. So nice & thoughtful and something that's never happened in all my travel thus far?! #CustomerExperience pic.twitter.com/YCsL5riQWK

— Prakash Mallya (@PrakashMallya) August 7, 2019

Op Twitter maakten sommigen zich zorgen over de kleine leefruimte van de goudvis. Het restaurant stelde iedereen snel gerust: "De vis werd onmiddellijk terug in het grote aquarium gezet en kreeg alle nodige zorg. We waarderen jullie inbreng."

@meenatheindian We do transfer it back in to a big tank and provide all the care. However, we do honour you views. Thank you and kind regards.

— Trident Bandra Kurla (@TridentBKC) August 8, 2019