Red Hot Chilli Peppers-fan vergist zich van band

Een fan van de rockband Red Hot Chilli Peppers wilde voor Valentijn samen met zijn vriendin naar een concert van de legendarische groep gaan. Duncan Reed kocht speciaal twee vliegtickets richting Belfast en belandde op een concert van...de Red Hot Chilli Pipers.
door
laurens.vantomme
Leestijd 1 min.

Duncan Robb en zijn vriendin hebben een speciale Valentijn achter de rug. Toen Duncan de tickets bestelde voor het verkeerde concert had niemand door dat hij de verkeerde band had gekozen. Pas een week voor het concert wilde zijn vriendin kijken welke groep het voorprogramma speelde. Ze ontdekte dat de Red Hot Chilli Peppers helemaal geen concert in Belfast gepland hadden.

Een ervaring

Alles was al geboekt dus stapten Duncan en zijn lief op het vliegtuig richting Belfast. Het koppel heeft er toch het beste van gemaakt en tweetten later dat ze onder de indruk waren van de verschillende nummers die ze te horen kregen van de Schotse doedelzakspelers.

Still can't believe we've flown over to Belfast not for the @ChiliPeppers but to see the ‘worlds best bagpipe band' @chillipipers ... thought I'd got a rate good deal on tickets n'all. Had a nightmare pic.twitter.com/YO72amVR4I

— Duncan Robb (@Dunc_Cfc) 10 februari 2018