Rapper T.I. laat Melania Trump strippen

Rapper T.I. laat Melania Trump strippen

Dear 45,

I ain't Kanye. ? pic.twitter.com/BCS8nkbn1M

— T.I. (@Tip) October 13, 2018

Het filmpje maakt deel uit van de promocampagne van de artiest die eerder deze maand zijn nieuwe album uitbracht.  Een week later volgde de controversiële video op Twitter.

Dat de dame in de video Melania Trump moet voorstellen, staat buiten kijf. Zo draagt de exotische danseres een jas met als opschrift “I really don't care, do u?”. Een duidelijke referentie naar de ophefmakende jas die de first lady droeg tijdens haar bezoek aan migrantenkinderen in de staat Texas. Kort nadien gaat de dame uit de kleren en begint ze op stimulerende wijze te dansen op het bureau van de president.

Kanye West

Intussen is de video al bijna drie miljoen keer bekeken op Twitter. “Dear 45, I ain't Kanye”, schreef de rapper er ook nog bij, waarmee hij verwijst naar het recente bezoek van Kanye West aan The Donald. Eerder had  T.I. - echte naam Clifford „Tip” Harris - al gesteld dat hij niet meer zal samenwerken met Kanye West nadat die openlijk z'n steun aan Trump uitsprak. „Ooit was het mooi met je te werken. Nu schaam ik me”, schreef de rapper over West.

How is this acceptable? #disgusting #boycottT.I. @Tip https://t.co/HvnFahfsVK

— Stephanie Grisham (@StephGrisham45) October 13, 2018

De woordvoerder van Melania en haar echtgenoot Donald hebben opgeroepen rapper T.I. te boycotten. Ze spreken van een 'walgelijke' video. Ook veel fans van Trump zijn woest. „Vulgair. De liberalen zouden het afbranden als het om Michelle Obama ging”, zo stelt een twitteraar.

Trump liet zich dan ook weer van z'n beste kant zien door pornoactrice Stormy Daniels, aan wie hij tijdens de campagne meer dan €100.000 zwijggeld betaalde, "paardensmoel" te noemen.

“Federal Judge throws out Stormy Danials lawsuit versus Trump. Trump is entitled to full legal fees.” @FoxNews Great, now I can go after Horseface and her 3rd rate lawyer in the Great State of Texas. She will confirm the letter she signed! She knows nothing about me, a total con!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 16, 2018