Rapper kiest het hazenpad wanneer hij gepeperde rekening krijgt

Rapper kiest het hazenpad wanneer hij gepeperde rekening krijgt

Terry Peck, die onder de artiestennaam 2pec rapt, heeft zondagavond genoten van een uitgebreide maaltijd in het Australische Gold Coast. Volgens ABC deed hij zich te goed aan twee kreeften, zeventien oesters en kleine inktvis. Met drank erbij kwam de rekening neer op 621 dollar, ofwel 440 euro.

De zanger was niet van zin om dat te betalen. In plaats daarvan vluchtte hij naar het strand en uiteindelijk sprong hij zelfs de oceaan in. Twee politieagenten op jetski's wisten 2pec uiteindelijk in te rekenen. De rapper staat nu terecht voor diefstal en geweld tegen de politie.

De rapper is intussen voor de rechter verschenen. Die stond te kijken van de hoeveelheid voedsel die Peck achter de kiezen had gestoken. Het was in ieder geval de laatste keer in dat restaurant, want de rechter verbood hem het etablissement nog te bezoeken.

Het zal de hiphopper worst wezen. Hoewel hij uitbundig at, beweerde hij dat de kreeft te hard gekookt was en dat de oesters ook niet naar wens waren. Zijn vluchtpoging verklaarde hij door te zeggen dat hij een vriendin ging helpen. Volgens 2pec was zij aan het bevallen op het strand, maar werd hij in de boeien geslagen voordat hij ze vond.