Raad eens van welke bekende Hollywoodactrice dit het nichtje is?

Raad eens van welke bekende Hollywoodactrice dit het nichtje is?

Woensdag schitterde Nicole Kidman op de rode loper van de ARIA Awards, een jaarlijkse prijsuitreiking voor muziek in Australië. De 51-jarige actrice van onder meer ‘Moulin Rouge!', 'Eyes Wide Shut' en 'The Hours' werd er vergezeld door haar nichtje Lucia Hawley.

De 19-jarige knappe dame is de dochter van Nicole's jongere zus, Antonia Kidman, een Australische journaliste. Nicole postte op Instagram een foto van Lucia en zichzelf waarop de gelijkenissen tussen de twee overduidelijk zijn. “Ze lijkt je tweelingzus wel” en “Wow, sterke genen”, klinkt het onder meer op Instagram.

Pijnlijk verlies

Lucia Hawley is relatief onbekend in de mediawereld, maar onlangs sprak ze over het verlies van haar vader Angus Hawley, die in 2015 op 46-jarige leeftijd stierf aan een hartaanval. “Het verlies was verschrikkelijk. Als 16-jarig meisje was het erg moeilijk om hiermee om te gaan”, vertelde ze in The Daily Telegraph.

Hawley is de oudste van de zes kinderen van Antonia Kidman, die nog drie kinderen heeft van Angus (Sybella, Hamish en James) en twee kinderen bij haar huidige echtgenoot Craig Marran (Nicholas en Alexander).

https://www.instagram.com/p/Bqth4QgFVp9/

 

Lucia Hawleys moeder Antonia Kidman (links):

https://www.instagram.com/p/BqUdBeWleHI/