Pukkelpop krijgt twee nieuwe campings

door
Belga
Leestijd 2 min.

De Pukkelpop-organisatie verhuist haar luxecamping tot op 300 meter van het festivalterrein. Daarnaast komt er een kampeerterrein voor mobilhomes, caravans en vouwwagens. Dat heeft Pukkelpop bekendgemaakt. Festivalgangers kunnen op de komende editie glampen op amper 300 meter van het festivalterrein. Camping Relax+, de luxecamping van Pukkelpop, krijgt niet enkel een andere locatie, maar ook een nieuwe naam: Camping Comfy. Het volledige logiesaanbod is onderverdeeld in drie categorieën: Budget, Comfort en Deluxe. Verder zijn de bestaande luxearrangementen uitgebreid met een Delta-accommodatie en een Air-accommodatie met boxspring. "De afstand van de luxecamping tot aan het festivalterrein is altijd de achilleshiel geweest, maar dit jaar hebben we de perfecte locatie gevonden: rustig, comfortabel en op enkele minuutjes van het festivalterrein", zegt woordvoerder Frederik Luyten.

De Pukkelpop-organisatie verrast ook met Camping Relax On Wheels, een kampeerterrein voor mobilhomes, caravans en vouwwagens. Uitgebouwde wagens en busjes worden niet toegelaten. De nieuwe camping komt op hetzelfde terrein als Camping Relax. Volgens Pukkelpop gaat het om een logische uitbreiding van het campingaanbod. "De vraag werd steeds groter en we hebben er nu de plaats voor. Er zijn standplaatsen met en zonder elektriciteit, en kampeerders kunnen verder gewoon gratis gebruik maken van alle faciliteiten op Camping Relax", legt Luyten uit.

Festivalgangers kunnen nog steeds gratis kamperen op Camping Relax, die op wandelafstand van het festivalterrein ligt en bereikbaar is via gratis shuttles. Camping Chill, aan de overkant van het festivalterrein, kost voor zowel dag- als weekendbezoekers 25 euro.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus.

bron: Belga