Programma flipt en maakt heel vreemde phone cases

Programma flipt en maakt heel vreemde phone cases

Computers kunnen veel, maar doen enkel dat wat we van hen vragen en soms durft al eens fout te lopen. Zoals wanneer je een programma vraagt om op zoek te gaan de populairste afbeeldingen en daar beschermhoesjes voor smartphones van te maken. Dan ontdek wat voor rare plek het internet kan zijn.

Dat heeft My-Handy-Design ondervonden. Dat is het bedrijf dat het programma losliet op het web. Nu maakt het phone cases van 'adult diaper worn by old man with a crutch' of 'cheese wheel on bady'. Het programma zit ondertussen al een enkele duizenden creaties.

Teen met schimmel-gsm

In het begin gingen de onderwerpen van de hoesjes nog alle kanten uit. Zo is er het tafereel van een naald, een lepel en wat gesmolten heroïne. Of een vrouw die haar oksel laat epileren door een schoonheidspecialiste. Of een gele teen bezaaid met schimmel.

En het is in die medische richting dat het programma na verloop van tijd besloot om verder te gaan. Nog enkele creaties: vaginaal ongemak, een botox-injectie in het gezicht van een vrouw, een dokter die het toestel voor een darmonderzoek vasthoudt en een oma met astmapuffer.

Foto Amazon

Foto Amazon

Foto Amazon