Primark lanceert Harry Potter-collectie

Fervente fans van Harry Potter worden flink in de watten gelegd bij Primark. De modeketen brengt een collectie uit met spullen die uit de tovenaarswereld van J.K. Rowling komen.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

De collectie bestaat vooral uit interieurspullen, zoals kussens in de vorm van een toelatingsbrief van Zweinstein of een slinger lichtjes die lijken op toverdrankjes. Bovendien zijn alle stuks vriendelijk voor een portemonnee. Voor vijf euro kan je bijvoorbeeld al een Harry Potter-tas, deurhanger, onesie of pyjama kopen.

Foto Primark

Als je staat te popelen om je kamer een magische update te geven, moet je nog even geduld uitoefenen. De collectie ligt vanaf september in de rekken in de winkels in het Verenigd Koninkrijk. Of de accessoires ook verkrijgbaar zullen zijn in ons land, is nog niet duidelijk.

Op Twitter wordt de collectie alvast met open armen onthaald. "Ik vind dit geweldig, mijn bankrekening iets minder", klinkt het laaiend enthousiast.

primark are really bringing their game with all this disney and harry potter stuff. i am LOVING it however my bank account isn't

— becca (@sighrebecca) 9 augustus 2017

We get the keys to our house on Monday and primark launches a Harry Potter homeware line- coincidence or fate??!! ??

— Alice Roberts (@aliceroberts87) 11 augustus 2017

— Jamie ("Hiya!" ??) (@Once_Upon_aBlog) 9 augustus 2017

OMG, Primark are launching a Harry Potter homeware range!! How did I not know this? ? #bestnewsever pic.twitter.com/o8XAo4zM6T

— Scarlett London (@Scarlett_London) 9 augustus 2017