President Trump wenst Ghislaine Maxwell, die meisjes ronselde voor Epstein, het beste toe (video)

President Trump wenst Ghislaine Maxwell, die meisjes ronselde voor Epstein, het beste toe (video)

Trump zegt dat hij de zaak rond Maxwell, die verdacht wordt van medeplichtigheid aan kindermisbruik door haar ex Jeffrey Epstein, niet goed heeft gevolgd. "Ik weet het niet. Ik heb het niet heel erg gevolgd", aldus Trump op de vraag of hij denkt dat Maxwell over anderen een boekje zal opendoen.

"Eerlijk gezegd wens ik haar het beste toe. Ik heb haar door de jaren heen talloze keren ontmoet, vooral omdat ik in Palm Beach woonde en - ik denk - dat zij ook in Palm Beach woonden", aldus Trump die in het verleden ook met Epstein omging. "Maar ik wens haar het beste. Ik ken de situatie met prins Andrew niet. Ik weet het gewoon niet. Ik ben me er niet van bewust", aldus de president.

'Socialite'

Maxwell is onlangs na een zoektocht door de Amerikaanse autoriteiten gearresteerd. Ze zou tussen 1994 en 1997 minderjarige meisjes hebben gelokt en klaargestoomd voor seks met de zakenman en multimiljonair Epstein, die vorig jaar in afwachting van zijn eigen proces zelfmoord pleegde in zijn cel.

De Britse Maxwell is de jongste dochter van mediamagnaat Robert Maxwell en was een prominente 'socialite'. Ze introduceerde Epstein volgens Britse media bij tal van kopstukken onder wie presidenten, artiesten, zakenmagnaten en de Britse prins Andrew, die ook door een vermeend slachtoffer beschuldigd wordt van seksueel misbruik.

Meest gelezen
 1. stephanie-studer-KBehqzCvWuw-unsplash

  Dankzij deze truc laten fruitvliegjes je fruitschaal voortaan met rust

 2. christian-erfurt-sxQz2VfoFBE-unsplash

  Zes oorzaken (en oplossingen) van chronische vermoeidheid

 3. tingey-injury-law-firm-veNb0DDegzE-unsplash

  Man die ex-vrouw live op sociale media in brand steekt krijgt doodstraf

 4. pexels-cottonbro-5712686

  Net op tijd voor Halloween : Wat is een « spookdrol » ?

 5. sandi-benedicta-2KEo2FL1n9o-unsplash

  BIZAR. Deze Belgische specialiteit is volgens The Guardian dé kooktrend van de winter