Populairste man op Tinder verklapt zijn datingtips

Populairste man op Tinder verklapt zijn datingtips

Het 27-jarige model ging al twee jaar als vrijgezel door het leven, tot hij vorig jaar op Valentijnsdag Gemma Fowler tegenkwam op Tinder. Blijkbaar was het liefde op het eerste gezicht, want de twee tortelduifjes zijn al meer dan een jaar samen en koesteren zelfs huwelijksplannen.

A post shared by Stefan-Pierre (@itsstefan) on

Gevatte bio

Nu hij zelf de liefde heeft gevonden via een datingapp, wil Tomlin andere single stakkers aan een lief helpen. Het geheim voor zijn succes? Simpel: een korte en gevatte bio, zo beweert de voormalige casanova. "Probeer grappig of mysterieus uit de hoek te komen. Dat nodigt andere mensen uit om een gesprek aan te knopen", vertelt hij aan The Independent.

Varieer met foto's

Om goed te scoren op Tinder moeten je foto's ook picco bello zijn. "Foto's met eten in je mond zijn een absolute no-go", gaat Tomlin verder. "Vermijd groepfoto's in de eerste drie kiekjes en gebruik gerust plaatjes met een diertje op. Veel mensen vinden dat schattig."

A post shared by Stefan-Pierre (@itsstefan) on

Verder raadt de Brit aan om variatie in te brengen in de foto's. "Gebruik niet al je vakantiefoto's, maar kies voor verschillende scenario's. Toon dat je zowel intelligent als casual bent", raadt hij nog aan.

Geslaagde openingszin

Om een goede indruk te maken, heb je uiteraard een goede openingszin nodig. "Kom je hier wel vaker?" is niet bijster origineel, dus ga eerst op speurtocht op het profiel van je match. "Op die manier vind je snel interessante onderwerpen waar je over kan babbelen", klinkt het. Een topic waar je volgens het model niet over mag praten, is je liefdesleven. "Roddelen over exen is nooit een goed idee."

Het belangrijkste is dat je origineel bent, beweert Tomlin. "Miljoenen mensen maken gebruik van Tinder. Probeer daarom aan te tonen dat je uniek bent."

Wat als het klikt? Dan moet je volgens de Amerikaan geen seconde twijfelen en een date organiseren. "Probeer zo snel mogelijk eens af te spreken. Als je langer dan een week wacht, loop je het risico dat de vlinders in de buik verdwijnen", besluit de populairste man van Tinder wijselijk.