Populairste koffie op Instagram zit in een ijshoorntje

Populairste koffie op Instagram zit in een ijshoorntje

Nadat Levinrad vier jaar lang gewerkt had in koffiebars in Brazilië, Australië en Los Angeles, wou de barista op de proppen komen met een eigen, origineel concept. Hij bedacht dat alle goede dingen uit drie bestaan en besliste om koffie te combineren met een ijshoorntje en vier lagen chocolade. Met succes, want tegenover CNN beweert de man dat zijn koffiehoorntje de meest gedeelde kop koffie is op Instagram. Met meer dan 1 miljoen afbeeldingen onder de hashtag #coffeeinacone, zou die uitspraak wel eens kunnen kloppen.

A photo posted by Nadia Best (@bestmrs) on

Toch was zijn nouveauté niet meteen een schot in de roos. Aanvankelijk smolt het hoorntje onmiddellijk weg als sneeuw voor de zon, maar de Zuid-Afrikaan voegde vier verschillende lagen chocolade toe als barrière. Sindsdien hebben klanten tien minuten de tijd om de lekkernij op te smikkelen.

Momenteel is het hoorntje met koffie alleen te koop in Zuid-Afrika, maar Levinrad heeft al een patent aangevraagd zodat hij het product ook in het buitenland kan verkopen. Wij wachten vol spanning af en kijken ondertussen likkebaardend naar de overheerlijke foto's.

A photo posted by Ellys Huang (@ellyshuang) on

A photo posted by Jin (@lovezee) on

Foto Instagram / asouvenir_jhb