Pommeline Tillière weerlegt kritiek op bikinifoto: "Nee, ik ben niet zwanger"

Pommeline Tillière weerlegt kritiek op bikinifoto: "Nee, ik ben niet zwanger"

‘Temptation'-verleidster Pommeline Tillière (26) deelde woensdag een foto waarop ze in bikini poseert op een ligbed. Heel wat volgers vroegen haar prompt of ze zwanger is. Anderen vonden het dan weer erg vreemd dat mensen dat vermoeden hebben. "Waarom denken mensen dat je zwanger bent? Ik wou ik dat ik zo mooi slank was", reageerde iemand.

"Voller slank"

Daarop antwoordde Pommeline het volgende: "Ik weet het niet. Ik vind zelf niet dat ik zwanger lijk, maar oké, mensen zijn kortzichtig. Je mag tegenwoordig al niet meer voller slank zijn of je bent al zwanger", klinkt het.

Jaloezie

De comments bleven binnenstromen. "Jij bent echt niet volslank! Je bent gewoon slank. Laat je niets anders wijsmaken, hoor", "Ik denk dat het komt door de positie waaruit de foto genomen is", "Volgens mij komt het door dat zwangerschapskussen dat je op je Instagram Stories liet zien", en "Zwanger? Er is helemaal geen buikje te zien. Ik wou dat ik jouw lichaam had en een miljoen anderen vast ook, dus misschien zijn ze gewoon jaloers?", luidt het onder meer.

https://www.instagram.com/p/CDeOeREjfzO/