Pommeline: "Ik haat het als mensen me aanstaren"

Pommeline: "Ik haat het als mensen me aanstaren"

Pommeline Tillière heeft zichzelf de Vlaamse bekendheid in gekatapulteerd toen ze vorig jaar de versiertoer op ging in ‘Temptation Island'. Daardoor wordt ze nog steeds overal herkend, ook als ze wil genieten van een avondje uit.

Gloeiende hekel

Dat mensen haar ook daar voortdurend aanstaren, vindt de 24-jarige blondine erg lastig. “Vroeger ging ik graag en vaak naar feestjes en discotheken, maar dat is de laatste tijd fel verminderd. De reden is eenvoudig: ik heb er een gloeiende hekel aan als mensen me aanstaren en elke beweging van me in de gaten houden. Daar word ik heel ongemakkelijk van. Ik ga liever op in de menigte. Ik weet ook wel dat ik dan niet had moeten deelnemen aan ‘Temptation Island', maar ik had nooit gedacht dat ik nu nog bekend zou zijn. Anderzijds heeft dat ook voordelen natuurlijk”, vertelt ze in Story.

Tegenwoordig werkt Pommeline in de tattoozaak van haar verloofde Fabrizio Tzinaridis, met wie ze sinds begin dit jaar een relatie heeft. De twee stappen volgend jaar in het huwelijksbootje.

https://www.instagram.com/p/BqPQdoHDclN/