Polsbandjes van Taylor Swift redden het leven van drie meisjes

Polsbandjes van Taylor Swift redden het leven van drie meisjes

Polsbandjes kunnen levens redden. Dat blijkt nadat drie tieners betrokken raakten bij een auto-ongeluk.

Elizabeth en Caroline Dazzio en een vriendin genaamd Emma reden naar huis na een concert van Taylor Swift toen Elizabeth in slaap viel achter het stuur en crashte. De bestuurder raakte bewusteloos en zowel Caroline als Emma zaten vast op de achterbank van het voertuig. Tot overmaat van ramp waren de batterijen van hun mobiele telefoons plat en konden ze de telefoon van Elizabeth in de duisternis niet vinden.

Er stopten geen auto's in de buurt waar de dames vastzaten. Gelukkig konden ze met behulp van hun LED-armbanden, die oplichten en van kleur veranderen, de aandacht trekken van een toevallige voorbijganger.

This is unreal. I'm so happy they're okay. http://t.co/UnylIwhZv5

— Taylor Swift (@taylorswift13) 28 mei 2015

"Het was 01:00 en pikdonker en je kon de auto of de meisjes niet zien," zei Avery Talbot, een vriend van de tieners die niet betrokken was bij de crash. "Als je de armband aanraakt, licht hij op en verandert hij van kleur. Ze gebruikten de armbandjes om de aandacht te trekken van een voorbijganger die de hulpdiensten belden. Zonder die armbanden zouden ze waarschijnlijk niet gevonden zijn."

Elizabeth, die werd opgenomen in het ziekenhuis na het ongeval, zal naar verwachting volledig herstellen.

De polsbandjes worden uitgedeeld aan alle mensen die aanwezig zijn op de concerten van 1989, de wereldtournee van Taylor Swift. De zangeres liet weten dat ze enorm blij is dat de meisjes ok zijn.