Poll: Wie is 'De Mol'?

Poll: Wie is 'De Mol'?

Spoilerwaarschuwing: iedereen die de tweede aflevering van 'De Mol' nog niet heeft gezien, moet zich nu wegdraaien, want de informatie hieronder bevat voor hen enkele spoilers.

De tweede aflevering van 'De Mol' stond opnieuwe garant voor spanning en suspense. Na de pittige discussie over de mogelijke terugkeer van Ruth in de openingsminuten en de daaropvolgende ontploffing van een verfbom, kregen de kandidaten opnieuw enkele ingewikkelde raadsels en verraderlijke opdrachten voorgeschoteld

Opvallend was dat de toon van de gesprekken tussen de kandidaten scherper werd en dat ze er niet van terugdeinsten om mekaar van valsspelerij te beschuldigen. Sommigen zijn duidelijk al meer met het spel bezig dan anderen. Al dat geroddel en gekonkelfoes leidde op het einde van de aflevering tot de eliminatie van buschauffeur Mark. De acht kandidaten die nog overblijven staan weer een stap dichter bij de overwinning.

Kies jouw hoofdverdachte

Ze zijn nog maar met acht, de deelnemers van 'De Mol', en onder hen schuilt dus nog steeds een saboteur. Iedereen heeft zijn eigen theorie en hoofdverdachte, dus is het tijd om die hier onder eens op een rijtje te zetten.

 Foto SBS Belgium