Poll: Welke koppels gaan over de schreef in Temptation Island?

Poll: Welke koppels gaan over de schreef in Temptation Island?

Dag twee van Temptation Island en Marvin lijkt de pedalen al kwijt te zijn. In de eerste aflevering zagen we hem rollebollen in de zee met verleidster Veronique en gisteren belandde hij samen in bed met Jill. Het lijkt er op dat Jill toch alles krijgt wat ze wil.

Verleidster Jill/SBS Belgium

De koppels gingen op blind date en Haroon mocht mee met de knappe verleidster Lindsay. Haroon stelde zich terughoudend op, tenminste wanneer er camera's in de buurt waren. Wanneer hij denkt dat ze alleen zijn, begint hij volgens Lindsay toch wel te flirten. “Als ik zijn vriendin zou zijn, ik zou me nu al bedrogen voelen,” verklaart de verleidster.

Haroon/SBS Belgium

De opdracht van verleidster Jolyn was zeer duidelijk: “ik ben hier om het hartje te breken,” vertelde ze. Jolyn heeft haar pijlen gericht op Luc en als we haar mogen geloven, zal het er niet kuis aan toe gaan. Jolyn en Luc gingen samen op blind date en beleefden een romantische boottochtje samen.

Verleidster Jolyn/SBS Belgium

En tot slot was er de gevoelige verleider Gregory die al na twee dagen gevoelens had voor Jolien. Gregory ging ten raadde bij Kirsten en vroeg haar wat hij moest. Maar Kirsten had ook haar bedenkingen: speelt hij een spel of meent hij het echt?

Jolien/SBS Belgium

http://poll.fm/5jgxe