POLL. Durf jij deze gewaagde combo als ontbijt eten?

POLL. Durf jij deze gewaagde combo als ontbijt eten?

Er zijn zo van die ingrediënten die perfect bij elkaar passen, zoals spek en ei, tomaat en basilicum of zout en peper op je chips. Andere combinaties lokken dan weer hevige discussies uit. Als je bijvoorbeeld pizza Hawaï bestelt op restaurant, is er altijd wel een tafelgenoot die je met grote ogen aankijkt alsof je een barbaar bent.

Hi twitter so heres my amazing choc and cheese invention which I'm eating as I tweet xx pic.twitter.com/qUShWJSv7Z

— Houda (@h_xxda) 2 juli 2017

Nu is er op Twitter een nieuw ontbijt opgedoken dat veel verdeeldheid zaait. Zo deelde Houda Serfag een foto van haar lievelingsontbijt: een sneetje brood met choco én kaas. Terwijl enkelingen reageren dat ze het gerecht zeker eens willen uitproberen of al jaren fan zijn, begint de overgrote meerderheid spontaan te huiveren.

Schotse politie

Eén iemand deelde de tweet voor te lachen zelfs met de Schotse politie omdat hij de combinatie van choco en kaas zo'n grove misdaad vindt. Dat berichtje leverde hem maar liefst 21.000 likes en 5.000 retweets op.

Hi have u seen this @policescotland https://t.co/iYWhPZjWPR

— Jack Young (@Young_67) 3 juli 2017

Serfag laat alle commentaar niet aan haar hart komen en blijft iedereen aanraden om het zelf eens uit te proberen. Durf jij het aan?

[polldaddy poll="9783925"]