Politie haalt met beste bedoelingen pijnlijke herinneringen op

Wanneer je een huwelijksalbum aantreft in een vuilbak, zijn er twee mogelijkheden. Ofwel moest de eigenaar de foto's niet meer hebben, ofwel heeft een dief ze gegrist en vervolgens gedumpt. De landelijke politie van West Yorkshire is uitgegaan van de tweede optie, wat een ongemakkelijke situatie veroorzaakte.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Does anybody recognise these people? A beautiful wedding album featuring them has been found dumped in a bin and... https://t.co/ujZxfuUm8Z

— Kirklees Rural (@WYP_KirkRural) 21 september 2016

Met de allerbeste bedoelingen lanceerde de politiedienst een oproep om het koppel in het album te identificeren, zodat ze hen het album opnieuw konden bezorgen. Aangezien het album was gevonden in een vuilbak van mensen die het koppel niet kenden, gingen ze ervan uit dat een dief het daar had weggegooid.

Het duurde niet lang voordat het echtpaar geïdentificeerd werd. Er was maar een probleem. Ze had niet echt behoefte om het album opnieuw in haar bezit te krijgen. Het paar is immers gescheiden en de foto's waren bewust in de vuilbak gekieperd. Een beetje gênant voor de politie, zeker aangezien de dame in kwestie niet echt behoefte had aan een nieuwe confrontatie met haar huwelijksfoto's.

Wedding Album Mystery SOLVED! Looks like although it was handed in in good faith, the owner doesn't want it back ? #awkward pic.twitter.com/5SUrfOjy8w

— Kirklees Rural (@WYP_KirkRural) 21 september 2016

Foto Twitter /  @WYP_KirkRural