Pokémon Go voegt verhaallijn toe aan spel

Het is al een tijdje geleden sinds de lancering van Pokémon Go. Maar nu gaan de makers een verhaallijn aan het spel toevoegen. Of het daarmee de populariteit van voorheen krijgt, is nog maar de vraag.
door
laurens.vantomme
Leestijd 2 min.

Spelers gaan in het vernieuwde spel op onderzoek. Ze kunnen kiezen tussen 'field research' en 'special research'. Bij 'field research' ga je kleinere opdrachten uitvoeren die de spelers moeten vrijspelen door aan 'Pokéstops' te draaien. Per dag kan je een stempel krijgen voor je geslaagde opdrachten. Wie er zeven kan bemachtigen, ontvangt nog grotere beloningen. Bij 'special research' ga je op zoek naar de mythische Pokémon Mew, de laatste Pokémon van de eerste generatie die nog niet te vangen was.

Pokémon GO Community Day

Gamers: noteer alvast zondag 15 april in de agenda. Die dag is het de Pokémon Go Community Day. Spelers kunnen dan wereldwijd tussen 11u en 02u genieten van extra voordelen tijdens het spelen. Het bedrijf achter het populaire spel doet er duidelijk alles aan om terug van hun product een hype te maken. De update wordt in de loop van de week uitgevoerd.

Trainers! Professor Willow is seeking Trainers to help him find out if a series of mysterious happenings are connected to the Mythical Pokémon Mew: https://t.co/bFBwAimMrU pic.twitter.com/5YXDrbtOAO

— Pokémon GO (@PokemonGoApp) 26 maart 2018

— Pokémon GO News (@PokemonGoNews) March 27, 2018