Plompe peperdure sneaker van Balenciaga is al uitverkocht

Plompe peperdure sneaker van Balenciaga is al uitverkocht

Het is niet de eerste keer dat Balenciaga uitpakt met opvallend schoeisel. Een maand geleden verkocht het Spaanse modehuis nog Crocs met een plateauzool, en ook toen ging de beruchte schoen als zoete broodjes over de toonbank.

Hetzelfde gebeurt nu met de Triple S sneaker. Enkele jaren geleden zou geen enkele fashionista zich op straat durven begeven met de onflatterende stappers. Maar nu? Ondanks het prijskaartje van 695 euro is de schoen nergens meer te verkrijgen.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on

Alternatieven

Wie de zogenoemde 'ugly sneaker trend' niet wil missen, moet niet wanhopen. Er zijn tal van merken die zich 'lichtjes' gebaseerd hebben op de originele exemplaren van Balenciaga. Denk maar aan Zara, Topshop of Ego. Hun schoenen zijn al even lomp, maar wel een pak vriendelijker voor je portefeuille.

And the ugly trainer obsession continues! These ones are courtesy of good old Topshop - Balenciaga dupe or what?! £38!!!? You'll either love em or hate em ?? https://t.co/oLmMZNGcv5 #fbloggers #fblchat #30plusblogs #blogginggals pic.twitter.com/O7jmqOLDNh

— Chantelle ? (@girltartanscarf) 9 maart 2018